Rijk worden met Goktips

Chinese firma’s geven tegen betaling goktips Het lijkt te mooi om waar te zijn: Je krijgt een tip en betaalt pas echt als de tip blijkt te kloppen. Het idee is dat voor veel geld wedstrijden worden gekocht. De Volkskrant bericht er enthousiast over.

Toch hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Het gaat heel simpel en als volgt. Je mailt 1000 mensen. Er reageren er 100. Die honderd doe je dit voorstel. Zij betalen, jij geeft een tip en stort het geld terug als de tip niet klopt. De tip klopt niet als het omkopen niet is gelukt, dus dan hoef je niet te betalen, zo is het verhaal. Je kunt het zelfs de eerste keer gratis doen: mensen krijgen de tip en pas de volgende keer moeten ze vooraf betalen.

Vervolgens geef je 33 de tip dat de wedstrijd gewonnen wordt door A, 33 door B en 33 dat ze gelijk spelen. Een zeg je dat de wedstrijd wordt afgelast. Na de wedstrijd stuur je 67 mensen hun geld terug en je lijkt nu betrouwbaar. De 33 die toevallig goed zaten hebben betaald en zijn blij. Bij die 33 kun je het bedrag voor de tip verhogen. Het enige dat zij hebben gezien is dat de tip klopte. Maar ook het vertrouwen bij de andere 67 is niet geschaad. Met hen kun je ook doorgaan. Houd vooral goed bij wie wat heeft gehoord en blijf netjes je verhaal houden.

Winst gegarandeerd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: