Doe iets Geert Wilders! De vrijheid van meningsuiting is in het geding!

Gelukkig is er de Partij voor de Vrijheid. Zij staat pal voor de vrijheid van meningsuiting. Ik verwacht dan ook een flinke steun van de PVV voor de vrijheid van meningsuiting die aangetast wordt in Hengelo! De PVV zet zich in voor humanistische waarden, mensen moeten veilig kunnen wonen. Deze man moet zich beschermd voelen door de PVV!

Ik verwacht dan ook dat Geert Wilders zich persoonlijk gaat inzetten voor de vrijheid van meningsuiting van Marthijn Uittenbogaard. Marthijn Uittenbogaard is nooit veroordeeld, hij is bestuurslid geweest van een politieke partij. Hij mag niet zeggen wat hij denkt. Hij wordt bedreigd, hij durft niet vrij rond te lopen. Op het forum Marokko.nl wordt besproken hoe hij moet worden aangepakt. Er wordt op zijn deur gebonsd, “kinderen val aan!” klinkt uit een megafoon. De man heeft niets fout gedaan, is nooit veroordeeld geweest. Geert Wilders weet als geen ander hoe het is om bedreigd te worden en om te zien hoe hem niet vergund wordt te zeggen wat hij denkt.

Ik hoop op het ingrijpen van de PVV om op te komen voor Uittenbogaard. Pal staan voor de vrijheid van meningsuiting, ook voor een man die bestuurslid was van de Pedo-partij. Zag ik daar niet Henk en Ingrid bij de meute staan? Geert Wilders, grijp in!

One comment

  1. […] Vrijheid van meningsuiting klinkt mooi, maar op dit punt zal de vrijheid weer verder ingeperkt worden. https://heinalbeda.wordpress.com/2011/07/06/doe-iets-geert-wilders-de-vrijheid-van-meningsuiting-is-i… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: